2011. február 16., szerda

Kalandos Száva

































Végre, kissé kalandosan megérkezett az és Szávám is Cimbilimbi, azaz Adriennetől!!
(Azért kalandosan, mert posta, ő méltósága úgy gondolta, hogy az én Szávámnak 2x kell megtennie az utat hozzám. Hogy mi okból, azt én nem tudom, de talán Adrienne sem. (Lehet, hogy a posta sem.))
Nagyon-nagyon tetszik!!:)) Szerintem Adrienn gondosan megkukkantotta az én alkotásaimat, mert ez a barna, türkiz, pici lilával fűszerezve tuti találat!! Ez úton is nagyon köszönöm Neked!
És persze nagy köszönet Cseresznyevirág-Veronikának is! Szerintem sokunknak szerzett ezzel a játékkal nagy örömöt, hiszen sokan - vagy talán mindenki - azt valljuk, hogy adni jó!

4 megjegyzés:

  1. Fogadd olyan örömmel, ahogy készítettem Mica! Utólag a postának is megbocsájtok, mondjuk azt nem, hogy talán te kaptad meg legkésőbben a játékosok közül:( De jobb későn, mint soha :) Örülök, hogy megismerhettem a blogod, jövök hozzád ezentúl rendszeresen (alig bírtam ki, hogy ne iratkozzak fel hozzád, mielőtt megkapod Szávát, nehogy valahogy kitaláld, kitől kapsz :))

    VálaszTörlés
  2. Itt is köszi újra!
    Megyek én is rendszeresen hozzád:)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy célba ért az Adrienn ajándéka is! Gyönyörű nyaklánc! Nekem is nagyon tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  4. A lényeg, hogy végül mégis megérkezett, és csodaszép!!! :-)
    Nekem a múltkor Franciaországból jött vissza az általam feladott levél, így adhattam fel másodszorra is. A posta már csak ilyen...

    VálaszTörlés